curatenie in profunzime Acasa | Harta site | Cariere    
servicii profesionale de curatenie si intretinere civila si industriala
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:


Alege un serviciu:

Garantia lucrarilor
Garantam orice contract semnat cu polita de asigurare de 1 milion de EURO.
Servicii adiacente
   Alpinism utilitar
   Dezinsectie
   Deratizare
   Dezinfectie
   Constructii civile si ind.
   Amenajari interioare
     Noutati:
     Promotii:
Certificari:

 ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004
OHSAS 18001: 2007
NCAGE
Marca inregistrata

Sectiune fotbal

Bine ati venit!

Va invitam in universul nostru, cel al ambitiilor, al autodepasirii, al intrecerii si mai ales al confortului fizic si spiritual pe care cu totii ar trebui sa incercam a-l crea cu noi insine.

Pasiunea noastra veche pentru fotbal ca si sport, s-a transferat in starea noastra de spirit, de aceea echipa Deep Serv va provoaca oricand, parteneri sau colaboratori, la o partida in teren.

Sectiunea fotbal a casei noastre virtuale in care va poftim sa reveniti este destinata desavarsirii pe care incercam sa o dam atitudinii noastre fata de competitie si competitivitate.

Veti fi permanent in contact cu toate campionatele noastre, mai mici sau mai mari si de aceea va rugam sa nu ezitati a ne cauta pentru a va inscrie in turnee si campionate.

Noi nu numai ca sponsorizam cateva echipe de fotbal, dar vom lansa proiecte si campionate la care se vor castiga premii substantiale, dintre care premiul cel mai mare ramane totusi competitia in sine.

Iata, asadar, structurile echipelor si competitiilor, pe care le sponsorizam:

1. Cea mai importantă competiţie de minifotbal, “Cupa Firmelor Vrancene”, intrecere organizata de Asociatia Judeteană de Fotbal Vrancea, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Vrancea si sponsorizata de Grup DEEP SERV G.I.E. (Marian Spinu, Presedinte) a debutat pe 8 ianuarie 2011. Echipa noastra de suflet, “DEEP SERV” este la prima participare in cadrul competitie, insa veterana pe piata serviciilor profesionale soft & hard.

 

Pentru ca legaturile dintre sport si afaceri sunt destul de multe, pentru ca in final orientarea spre performanta este la fel de necesara in afaceri ca si in sport, cu o reteta a succesului atent probata in business si cu o echipa unita, bine pregatita, am decis sa ne adjudecam pozitia fruntasa si in sport.

 

Primele 3 locuri clasate vor primi diplome, cupe si premii in bani pentru primele 3 locuri clasate din partea sponsorului oficial al competitiei, Grup DEEP SERV G.I.E.

Minge Deep ServClick aici! pentru mai multe informatii despre aceasta competitie, rezultate, clasamente, imagini din timpul meciurilor si alte stiri de ultima ora...

 


2. Cea de-a VI-a editie a „Cupei Vrancea Fair-Play“ la minifotbal old-boys, competitie organizata si sponsorizata si in acest an de Grup DEEP SERV G.I.E., destinata jucatorilor vranceni cu varsta peste 35 de ani, a debutat sambata, 22 ianuarie 2011, ora 14:30, si se va desfasura la Sala Sporturilor din Focsani.

 

Asa cum am obisnut, castigatoarea “Cupei Vrancea Fair-Play”la minifotbal old-boys, de anul trecut, Echipa “DEEP SERV” a acceptat, si in acest an, provocarea. Pentru a merita sa fim castigatori, pe langa demonstratia de talent si spectacolul oferit, ne-am asumat si dorim sa demonstram, ca “Fotbalul Adevarat inseamna Fair-Play”.

 

Primele 3 locuri clasate vor primi diplome, cupe si premii in bani pentru primele 3 locuri clasate din partea sponsorului si orzanizatorului competitiei, Grup DEEP SERV G.I.E., presedinte: Marian Spinu.

Minge Deep ServClick aici! pentru mai multe informatii despre acest turneu, rezultate, clasamente, imagini din timpul meciurilor si alte stiri de ultima ora...

 

 

3. Duminica, 17 ianuarie 2010, a inceput a V-a editie a „Cupei Vrancea Fair-Play“ la minifotbal old-boys, eveniment organizat de Grup DEEP SERV G.I.E., asistat de dl. Jani Olteanu. Din acest turneu nu avea cum sa lipseasca echipa noastra de suflet, Vointa DEEP SERV "old-boys", (sponsor oficial: Marian Spinu, presedinte Grup DEEP SERV G.I.E.).

 

Echipele ce vor excela prin tehnica, spectacol, fair-play si se vor clasifica in primele locuri, pe podium, vor fi rasplatite de catre organizatorul evenimentului (Marian Spinu) in premii substantiale.

Va invitam sa fiti alaturi de noi, garantand un spectacol de exceptie, un spectacol fair-play, cu echipe foarte bine pregatite, in care talentul, tehnica si pasiunea pentru acest sport vor defini competitia. Pentru toti iubitorii acestui sport, care doresc sa scape de stresul si grijile zilnice si sa se bucure alaturi de noi, intrarea este libera.

 

Echipa Vointa DEEP SERV old-boys se afla la a-IV-a participare la "Cupa Vrancei Fair-Play". In toti acesti ani de competitie, ne-am clasat intotdeauna pe podium, campioni, vicecampioni si un loc 3, dupa ce am defilat in grupa fara nicio infrangere.

 

Intrucat ne plac provocarile, iar spiritul competitiv este o caracteristica definitorie a intregii echipe, ne-am propus ca si in acest an, 2010, sa lansam o invitatie tuturor iubitorilor acestui sport, de a ni se alatura intr-o noua competitie. Ne-am promis campionatul din 2010, imbunatandu-ne tehnica de joc si abordand acest turneu, mai incisiv decat in anii trecuti.


Cu o reteta a succesului probata si perfectionata, ne permitem sa cochetam cu asigurarea primului loc. Va invitam sa fiti alaturi de noi, garantand un spectacol de exceptie, un spectacol fair-play, cu echipe pregatite, in care talentul, tehnica si pasiunea pentru acest sport vor defini competitia.

Minge Deep ServClick aici! pentru mai multe informatii despre acest turneu, programul etapelor, clasamente, imagini din timpul meciurilor si alte stiri de ultima ora...

 

 

4. Sponsor oficial Vointa DEEP SERV Odobesti

 

Este echipa de fotbal care a luat fiinta in anul 2007 printr-un parteneriat intre Primaria Odobesti si compania DEEP SERV, activeaza in competitia judeteana de fotbal, iar din primul an competitional a terminat turul campionatului pe locul doi fiind vicecampioana la doar un punct distanta de ocupanta locului intai. Echipa a debutat in primul an cu doar o singura infrangere si restul meciurilor au fost transate cu victorii categorice si la scor. Lotul echipei este tanar cu o medie de varsta de 23 de ani, baza materiala de exceptie, echipamente personalizate de joc si de antrenament, o baza sportiva in plina reamenajare, autocar pentru deplasari si antrenori cu mare experienta.

Imagine minge Deep ServClick aici! pentru mai multe informatii despre aceasta competitie, programul etapelor, clasamente, imagini din timpul meciurilor si alte stiri de ultima ora...

 


5. Sponsor oficial CSM Focsani-Divizia B


Din ratiuni de patriotism local sustinem echipa stindard a judetului Vrancea, CSM Focsani care a fost fondata in 2006, luindu-i locul echipei Energia Vulturu din liga a III-a. Purtatorii ambitiilor noastre sunt in acest moment pe un trend ascendent, meciurile de acasa disputandu-le pe stadionul Milcov, cu o capacitate de 12000 de locuri.

 

 

 

Alpinism utilitarAlpinism utilitar

Noi, alpinistii utilitari, suntem nascuti pentru provocare...


 

DEEP SERV - membra a
 
Web Design & Branding: Media AD Matters