DEEP SERV INTEGRATED FACILITY SERVICES

Suntem cea mai veche companie din Grup DEEP SERV G.I.E. si ne-am nascut din dorinta de a oferi servicii profesionale de curatenie civila si industriala de cea mai respectabila clasa.

"Antrenandu-te zilnic, pentru mai mult, in tot ceea ce faci si intrecandu-te pe tine insuti, cu perseverenta, vei descoperi ca atat tu, cel de ieri, cat si ceilalti au ramas mult in urma." Marian SPINU - CEO

"Cand cauti sa fii pentru ceilalti un mijloc, cu usurinta gasesti impreuna cu ei aceeasi destinatie." Nicu DRAGOMIR - Owner

 

La inceput, a fost ideea, nascuta in anul 2000, cand putini indrazneau sa se lanseze pe o piata needucata pentru servicii profesionale de curatenie si mai ales integrate.

Astazi, avem curajul sa garantam orice solutie de facility services, tocmai pentru ca am trecut prin cele mai complexe provocari, de la companii cu cereri obtinute, pana la lucrari refuzate de ceilalti competitori, datorita gradului mare de risc sau timpilor de realizare aproape imposibili.

Am fost foarte bucurosi cand am descoperit ca oamenii chiar apreciaza efortul de a fi mereu top in ceea ce facem, semnand cea mai mare parte dintre contracte pe termen lung. Ultimele provocari sunt sportul si autodepasirea, preocupandu-ne si mai mult de echipa, de oameni, de problemele lor si ale comunitatii.

Viitorul, pentru noi, a existat de la inceput, pentru ca mereu a insemnat depasirea granitelor de timp, de spatiu, granitelor tehnice si tehnologice, prin cresteri de 100% anual si, chiar in plina perioada de contractie economica, compania a inregistrat o evolutie financiara. Lucrand pentru cele mai mari companii multinationale din Romania, depasirea granitelor statului s-a facut inca de la inceput.

Viitorul a existat si pentru ca ne mentinem integritatea si standardele de profesionalism in raport cu fiecare partener.

Si tot viitor si sustenabilitatea acestui curaj mai poate insemna si intalnirea noastra de acum...

 

Cu deosebita consideratie, 
Marian SPÎNU 
CEO