Perseverenta este cheia succesului.

Prezentare Generala

Joi, 08 aprilie 2010, ne-am adunat fortele si am desfasurat prima actiune din cadrul proiectului „Impreuna pentru un parteneriat VERDE”, un proiect de anvergura, ce are ca scop responsabilizarea, in ceea ce priveste problemele grave de mediu existente si tratate cu superficialitate, de multi dintre noi. Mai multe informatii despre acest proiect, vezi aici:
http://www.deepserv.agentiawebmagnat.ro/ro/noutati/impreuna-pentru-un-parteneriat-verde--n32.html
 

In data de 11 iulie 2010, un tir plin cu mobilier, haine, jucarii, alimente, produse de curatat, bunuri stranse cu sprijinul comunitatii din Vrancea, oameni de rand si oameni de afaceri deopotriva, a plecat, impreuna cu echipa DEEP SERV si Grup DEEP SERV G.I.E., catre Dorohoi, unde inundatiile au creat un peisaj apocaliptic. Aceasta a fost a treia initiativa din cadrul campaniei „Impreuna intr-un parteneriat CARITABIL”. Mai multe detalii despre aceasta campanie CSR, gasiti aici http://www.deepserv.agentiawebmagnat.ro/ro/noutati/o-tragedie-privita-in-prim-plan--n28.html
Video campanie: http://www.deepserv.agentiawebmagnat.ro/ro/galerie-video.html

Infiintarea echipei proprii de minifotbal Vointa DEEP SERV. Vointa DEEP SERV a luat nastere dintr-o pasiune nemarginita pentru sportul rege si din dorinta de a aduce in prim plan fotbalul vrancean, la nivel local si nu numai: am organizat si sponsorizat competitii sportive locale, nationale si internationale si am participat la numeroase competitii de minifotbal (Campionatul national de minifotbal, Cupa Firmelor Vrancene, Cupa Vrancei Fair-Play Old-Boys, turnee de fotbal de old-boys, etc.). Informatii despre evolutia echipei si performantele obtinute, le gasiti aici: www.vointadeepserv.ro, iar actiunile CSR in care s-a implicat de-a lungul anilor aici, la gasiti in rubrica CSR a companiei:
http://www.deepserv.agentiawebmagnat.ro/?page=noutati&lang=ro&cat=3&n=2

Lansarea website-ului Vointa DEEP SERV (www.vointadeepserv.ro), fiind prima echipa de minifotbal care pune la dispozitia fanilor si celor interesati de evolutia echipei, un website oficial.

Pentru ca nu am putut ramane indiferenti la drama unui baietel din cadrul comunitatii noastre, de numai 3 anisori, bolnav de cancer, ne-am mobilizat si am pus bazele unei campanii CSR, prin care sa-l ajutam, atat moral, cat si financiar, familia sa modesta nemaiputand face face costurilor necesare ingrijirii acestuia. Pe langa caracterul umanitar, a fost si o campanie educare, numind-o sugestiv „Cancerul nu stie sa aleaga”
a) 12 decembrie 2010 - Meci caritabil;“TURNEUL INTERNATIONAL DE FOTBAL IN SALA OLD-BOYS G.D.S - G.I.E. - Responsabilitate şi Succes” Part 1: Echipa de fotbal Dinamo Bucuresti Old-boys & echipa noastra de suflet, Vointa DEEP SERV au jucat la Sala Polivalenta din Focsani)
b) 16 decembrie 2010 - Concert caritabil de craciun; Directia 5 & Provincialii au ridicat sala Teatrului Gheorghe Pastia in picioare.

Fondurile stranse au fost utilizate, pentru ingrijirea lui Daniel, inlusiv operatia sa din Turcia.