Perseverenta este cheia succesului.

Prezentare Generala

Am infiintat o divizie speciala pentru segmentul HORECA, pe care am numit-o ECO DEEP DISTRIBUTION (distribuitor Ecolab), completand astfel gama de servicii, pe care le oferim, inca din anul 2000, cu o gama complexa de produse ecologice, consumabile si echipamente profesionale de curatenie (Ecolab, Tennant si Delfin).


Primul pas a fost alegerea unui partener care sa impartaseasca viziunea si valorile companiei, grija si respectul fata de clienti si standardul de calitate cu care ne-am obisnuit actualii parteneri. Aceste valori ne-au condus catre ECOLAB, varful de lance (lider mondial) in materie de solutii si produse ecologice de curatare, igienizare, prevenire a toxinfectiilor alimentare (HACCP), castigatoare a premiilor de excelenta in grija pentru mediu, cum ar fi: “Black Pearl Award for Corporate Excellence in Food Safety”, “International Carbon-Value Innovative Value Award at World Economic and Environmental Conference” in Qingdao, China, etc.

Vezi mai multe informatii aici: http://www.deepserv.agentiawebmagnat.ro/ro/servicii/furnizare-consumabile-igienico-sanitare--c12.html