Stire despre compania noastra

Ramai in legatura cu noi

A doua initiativa din cadrul campaniei...

In prezent Romania se bucura de toate avantajele legislatiei de mediu europene. Din pacate, aceste avantaje nu pot fi fructificate pe deplin, in lipsa unei mentalitati referitoare la protectia mediului, care sa fie impartasita de o parte cat mai mare a populatiei.

 
Atat sondajele cat si imaginile pe care le vedem peste tot in jur ne arata ca romanii nu sunt inca suficient informati despre efectele negative ale actiunilor lor, ale micilor gesturi care, multiplicate, afecteaza dramatic mediul inconjurator.
 
Vineri, 30 aprilie 2010, am desfasurat cu succes a doua actiune din cadrul campaniei „Impreuna pentru un parteneriat VERDE”. Prima initiativa, in cadrul careia s-au plantat copaci, pe aproximativ un hectar de pamant a avut ecoul dorit, astfel incat noi membri ni s-au alaturat; impreuna cu 25 de elevi ai Colegiului Tehnic „Ion Mincu” Focsani, noii parteneri in cadrul acestei campanii de responsabilizare, am adunat si incarcat zeci de saci de deseuri de pe spatiul verde, din zona Crangului, Petresti.
 
Campania noastra, „Impreuna pentru un parteneriat VERDE”, s-a bazat de la inceput pe o comunicare simpla si optimista. Accentul este pus pe puterea exemplului personal si pe gesturile mici, de bun simt, dar care, multiplicate, pot face o diferenta.
 
 
Intentia noastra si scopul acestor initiative este sa ii responsabilizeze, in primul rand pe vranceni, <>, in privinta aruncarii gunoiului doar in locurile special amenajate, dar si sa ii incurajam sa se implice in actiuni de ecologizare a propriului oras: „Asa cum am promis, iar pentru mine, atat ca individ, cat si ca om de afaceri, promisiunile sunt sfinte, nu am abandonat acest proiect, lasand fara ecou prima actiune din cadrul campaniei initiate de noi; astfel incat am finalizat cu succes si a doua desfasurare de forte, de aceasta data...” ...vezi declaratia completa a dlui. Marian Spinu, in articolul publicat de ziarul Monitorul de Vrancea.
 

Proiecte recente

 DEEP SERV – sponsor principal al Echipei de Majorete a Colegiului National Unirea, Focsani

DEEP SERV – sponsor principal al Echipei de Majorete a Colegiului National Unirea, Focsani

DEEP SERV - sustinatorii Focsani Blues Festival, cel mai mare Festival de Blues din Romania

DEEP SERV - sustinatorii Focsani Blues Festival, cel mai mare Festival de Blues din Romania

Proiecte recente

RURAL CONSTRUCT - Focsani
PARCHETUL DE PE LANGA TRIBUNALUL VRANCEA

Membre ale