Stire despre compania noastra

Ramai in legatura cu noi

DEEP SERV - principalul partener ‘Vrancea Trophy’, cel mai mare Turneu de Tenis din Vrancea

Credem cu tarie ca totul despre comunitatea vranceana se dezvolta prin ajutor reciproc.
Nu in fiecare zi se petrec lucruri exceptionale, insa momente care ne bucura apar la tot pasul. Tocmai de aceea, suntem mandri sa anuntam implicarea companiei DEEP SEV in activitatea locala sportiva, in calitate de sponsor principal al evenimentului „Vrancea Trophy” si partener de incredere al iubitorilor de tenis.
 
Desi anul 2018 s-a dovedit a fi o provocare la nivel national in finantarea acestui important tip de competitie, dedicat celor mai bune junioare si tinerelor senioare aflate la inceputul carierei profesioniste, Focsaniul ramane, intre putinele orase din Romania, pe harta nationala si mondiala a tenisului prin Vrancea Trophy.
 
Vrancea Trophy este un turneu de tenis de mare traditie pentru comunitatea vranceana, initiat in urma cu mai bine de 15 ani, de catre antrenorul si remarcabilul promotor al tenisului, George Bucuroiu.
 
Inca din 2016, Vrancea Trophy, cel mai mare turneu de tenis din Vrancea, se desfasoara intr-un nou format dedicat tenisului feminin. Astfel ca,  in 2018, competitia sportiva ajunsa la a XIII-a editie, a avut loc in perioada 30 Iunie-7 Iulie, pe Arena George Bucuroiu din Complexul Sportiv Milcovul Sud, din Focsani, iar prin bunavointa C.S. Unirea Focsani, a carei baza sportiva a gazduit competitia, spectatorii au avut accesul gratuit.
 

La fel ca in editiile anterioare, programul evenimentului a fost compus din meciurile probei de simplu si de dublu, in timp ce spectatorii, producatorii locali si sponsorii au avut parte de surprize si premii, pregatite de catre organizatori. Dincolo de competitia de tenis, a fost resimtita emotia si pasiunea jucatorilor, a organizatorilor, dar si a voluntarilor.

Acest turneu a reusit sa ii aduca mai aproape pe toti cei interesati – sportivi, parinti, amatori, iubitori ai tenisului jucat de junioare si tinere sportive profesioniste din intreaga lume, avand ca obiective castigarea a:

 

  • 25.000$, pusi in joc
  • cat si a Punctelor WTA, in numar de 50 pentru castigatoare

 

In ultimii 4 ani, aceasta competitie mama a reusit sa adune in jurul sau si alte 7 competitii de copii, juniori si superseniori generand asftel Circuitul Vrancea Trophy, unul dintre cele mai bune articulate circuite dedicate dezvoltarii tenisului din Romania, cu peste 500 de sportivide toate varstele, la feminin si masculin, sositi din toate colturile lumii pentru a-si lasa amprenta sportiva si economica asupra Orasului Unirii-Focsani.

Au fost numeroase elementele de identitate vizuala care au promovat evenimentul central. Bannere arena si urbane, afise, banner pentru conferinta de presa, autobuze decorate cu mesaje publicitare, toate aceste reusind sa cucereasca orasul si sa creeze atmosfera de mare competitie. 

 
 

 

Proiecte recente

 DEEP SERV – sponsor principal al Echipei de Majorete a Colegiului National Unirea, Focsani

DEEP SERV – sponsor principal al Echipei de Majorete a Colegiului National Unirea, Focsani

DEEP SERV - sustinatorii Focsani Blues Festival, cel mai mare Festival de Blues din Romania

DEEP SERV - sustinatorii Focsani Blues Festival, cel mai mare Festival de Blues din Romania

Proiecte recente

RURAL CONSTRUCT - Focsani
PARCHETUL DE PE LANGA TRIBUNALUL VRANCEA

Membre ale