Stire despre compania noastra

Ramai in legatura cu noi

DEEP SERV - sustinatorii Focsani Blues Festival, cel mai mare Festival de Blues din Romania

Preocupati fiind de relatia intre cultura si calitatea vietii, si dorind sa contribuim permanent la dezvoltarea comunitatii din care facem parte, noi, compania Deep Serv am fost unul dintre principalii sustinatori ai acestui festival, pe parcusul celor 3 editii. Mai mult, convinsi fiind ca putem creste atunci cand ii ridicam pe ceilalti, compania Deep Serv si-a facut simtita prezenta atat ca sponsor si partener de incredere al Focsani Blues Festival, cat si in calitate de iubitor al muzicii de calitate a genului

 

Realizat 100% din voluntariat, Focsani Blues Festival, a ajuns in 2018 la cea de-a treia editie, indeplinind misiunea declarata de a transforma Focsaniul in capitala blues-ului din Romania. In perioada 7-9 septembrie, in Piata Unirii din Focsani, a avut loc cel mai mare Festival de Blues din Romania, accesul spectatorilor fiind gratuit.

Dupa succesul avut in editiile anterioare (prima editie in 2016 si cea de-a doua editie in 2017), Focsani Blues Festival isi propune sa dea nastere unei legende in orasul de pe Milcov, pregatind momente de neuitat iubitorilor de blues si nu numai.

 

In cadrul evenimentului Focsani Blues Festival 2018, organizatorii au adus in fata spectatorilor renumiti artisti ai genului, din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Elvetia, Olanda, Suedia, etc. Pe durata celor trei zile de festival, pe scenele din Piata Unirii au urcat 5 trupe din SUA (Dwayne Dopsie&the Zydeco HellraisersJJ ThamesJoe Louis WalkerShemekia CopelandSouthern Avenue) si 4 din Europa (Ben Poole-UK, Detonics-Olanda, Headline Blues Band-Suedia, Nico Brina-Elvetia). 

 

Dupa spectacolul din 2016, prima editie, feedbackul a fost pozitiv, invitatii de la festival au avut o experienta fantastica, iar artistii prezenti au declarat ca festivalul a fost unul de tinut minte. Editia numarul doi, Focsani Blues Festival 2017 a fost si mai reusita. Din nou au fost prezenti artisiti din toata lumea. A fost depasit nivelul de calitate al primei editii, si peste 15.000 de spectatori au fost la show, care au ajutat sa puna Focsani Blues Festival pe harta internationala a evenimentelor Blues.

 

Ultima editie, cea din 2018 a fost cea mai de succes, Focsaniul devenind orasul Blues al Romaniei. In cele 3 seri de spectacole, au fost aproximativ  20.000 de spectatori, nu numai din Vrancea, ci si din alte judete. Totodata, Focsani Blues Festival a capatat deja renume international, Bernard Cheere, managerul FBF, reusind sa ”infrateasca” evenimentul de la Focsani s-a cu un mare festival similar care are loc in fiecare an la Ottawa, Canada.

 

Proiecte recente

 DEEP SERV – sponsor principal al Echipei de Majorete a Colegiului National Unirea, Focsani

DEEP SERV – sponsor principal al Echipei de Majorete a Colegiului National Unirea, Focsani

DEEP SERV - sustinatorii Focsani Blues Festival, cel mai mare Festival de Blues din Romania

DEEP SERV - sustinatorii Focsani Blues Festival, cel mai mare Festival de Blues din Romania

Proiecte recente

RURAL CONSTRUCT - Focsani
PARCHETUL DE PE LANGA TRIBUNALUL VRANCEA

Membre ale