ARTIFLEX

 "...Am cunoscut compania DEEP SERV in 2011, moment in care am realizat ca administrand un asemenea portofoliu de servicii si, evident, de responsabilitati, chiar trebuie ca fiecare angajat sa fie unul special, pentru ca rezultatele sa fie asa cum s-au vazut.

    Serviciile pentru care am apelat la DEEP SERV au fost: curatenie de intretinere zilnica si perioadica, civila si industriala, curatenie dupa constructor, intretinere spatii exterioare, curatat si aspirat canale de conditionare, taiat si fasonat copaci, cu alpinisti utilitari,etc.

    Le multumim pentru colaborarea frumoasa de pana acum, parteneriat care sunt convins ca va fi de lunga durata, deoarece avem toate motivele sa nu ne indoim de profesionalismul, atat al executantilor cat si al managerilor.

    Intrucat am regasit in compania DEEPSERV aceleasi principii sanatoase, pe care a fost fondata compania ARTIFEX, am devenit parteneri si in actiunile de CSR, asumandu-ne cu acelasi profesionalism si seriozitate, datoria fata de societatea in care ne desfasuram activitatea.

     Recomadam tuturor echipa DEEP SERV. "

Pentru a citi intreaga scrisoare de recomandare CLICK AICI!