PHILIP MORRIS ROMANIA

 "...Pentru a realiza acest obiectiv, una din principalele activitati pe care le coordonam este curatenia zonelor administrative (birouri, sali de conferinta, etc.) precum si curatenia industriala (zone de productie, utilitati si depozite). Pentru a executa aceasta activitate Philip Morris Romania a incheiat un contract cu Deep Serv care este responsabil in totalitate de executia acestor servicii, precum si alte cateva domenii de activitate ca: operarea unor magazii de consumabile, servicii de pregatire a salilor de conferinte, etc. Deasemenea am colaborat cu deep Serv in cateva proiecte de amenajare a spatiilor interioare (vestiare, grupuri sanitare, birouri), proiectele fiind executate la calitatea ceruta si in linie cu termenul de finalizare agreat.

     De la inceputul relatiei dintre cele doua companii, in anul 2006, Deep Serv a demonstrat ca este un partener de incredere dovedind orientare catre client si asigurand intotdeauna reactii prompte si rapide diverselor cereri specifice primite de la Philip Morris Romania.

     Consider ca Deep Serv ofera calitatea necesara pentru a livra serviciile care le sunt cerute de catre noi si deasemenea in permanenta cauta sa imbunatateasca calitatea si eficienta serviciilor oferite..."

Pentru a citi intreaga scrisoare de recomandare CLICK AICI!