ALPINISM UTILITAR

 

Alpinismul utilitar nu este doar o meserie, ci o arta. Noi ne intalnim aproape zilnic cu situatii dificile si inedite. Lucrarile la inaltime necesita o mare tarie de caracter si curaj. Acolo sus, pentru ca nimeni altcineva nu urca, nu poti fi sigur daca sistemele de prindere sunt tot atat de bune precum se doresc a fi.

 

Trebuie sa inovezi, sa ai curaj si mai ales sa risti, dar inainte de toate trebuie sa rezolvi problema clientului, infaptuind reparatii si constructii la inaltime, intretinere suprafete diverse, renovari si montaje cu materiale moderne, reconditionari structuri din beton sau metal, intr-un cuvant, realizand orice lucrare la inaltime, de orice natura.

 

Suntem obisnuiti sa alegem solutii rapide si sigure si uneori ne intrebam daca nu cumva facem si cascadorii. De ce cascadorii la inaltime? Tocmai pentru ca situatia aparuta la fata locului, de foarte multe ori este cu totul diferita fata de ceea care ni s-a prezentat...

Noi, DEEP SERV IFS, consideram ca fiecare zi este o zi de intrecere, atat cu noi insine, cat si cu inaltimile, iar pentru aceasta va invitam cu noi acolo sus, pentru a vedea altfel lucrurile. Acestor activitati pline de indemanare, noi le spunem simplu: "servicii la inaltime".

 

Este solutia optima si, deseori, unicul mod de a rezolva rapid si economic multe dintre problemele cu care va confruntati, cand aveti nevoie de lucrari la inaltime.

 

BENEFICII:

  • Accesul rapid in orice zona de interventie, in locuri in care alt echipament nu ar avea loc, nu aveti nevoie de platforme sau nacele si nici de alte accesorii care ar putea ocupa spatiu;
  • Costurile mici comparativ cu metodele traditionale de lucru; se elimina cheltuielile echipei si materialele necesare construirii de schele, precum si cele generate de inchirierea de utilaje speciale si operatori (macarabe, camioane, etc.);
  • Neinvazive si silentioase fata de deranjul cauzat de instalarea de schele si echipament de acces, precum si de finalizarea lucrarilor si demolarea acestora (praf, zgomot, gramezi de materiale de constructie), tehnicile de alpinism utilitar sunt curate si silentioase, iar lucrarile se pot efectua cu minim de neplaceri pentru cei care lucreaza sau locuiesc in zona de interventie;
  • Avand in vedere varietatea de aplicatii ale metodei, angajatii nostri au fost specializati in diverse ramuri tehnologice. Astfel, va punem la dispozitie constructori, zidari, inspectori, vopsitori, sudori, experti in curatenie si reparatii, etc.
  • Mentiune: In cazuri speciale, in care alpinistul utilitar nu se poate asigura in puncte sigure, cladirea are plan inclinat sau anumite zone nu permit escaladarea, avem in dotare si nacela auto (platforma ridicatoare cu braul de 18 metri), ce ne permite accesul oriunde si in orice conditii.