Spalat mochete, covoare si tapiterii

Mochetele, covoarele cat si tapiteriile au nevoie de o ingrijire profesionala periodica, de o redare a culorilor, de un aspect curat cat si de prospetime. Mai mult decat atat, aceste valori la superlativ nu pot fi atinse decat doar daca folosim tehnologie profesionala de ultima ora, substante speciale profesionale pentru curatat si pentru indepartarea petelor dificile, cat si pregatire profesionala si experienta operatorului.

 

Pentru o astfel de curatenie in profunzime, echipa DEEP SERV IFS, cu pregatirea si experienta de peste 16 ani, va vine in intampinare prin oferirea de cele mai bune servicii si solutii de curatenie pentru mochete, covoare si tapiterii.

 

Fie pe baza de abonament periodic (lunar, trimestrial, semestrial, etc), fie la cerere pe baza de comanda punctuala, echipa mobila DEEP SERV IFS va veni si va va reda stralucirea si prospetimea mochetei dumneavoastra.

Servicii speciale oferite:

  • Spalare mocheta cu spuma semiuscata si/sau cu injectie extractie in functie de gradul de murdarie si/sau tipul mochetei
  • Indepărtare gume de mestecat, pete dificile de pe covoare, mochete si tapiterii
  • Spalare cu spuma semiuscata tapiterii scaune, fotolii, etc.