DEZINSECTIE, DERATIZARE SI DEZINFECTIE

Misiunea noastra - “igiena ireprosabila”, obisnuita cu metode moderne, non toxice sau invazive.

  • DERATIZAREA - aplicam permanent un complex de masuri in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare, mentinandu-le la un nivel numeric redus. Evitam, astfel, pagubele materiale pe care le provoaca rozatoarele (soarecii si sobolanii), ceea ce constituie un deosebit pericol pentru sanatate si bunuri. Bolile contagioase ca toxiinfectiile alimentare, leptospiroza, trichineloza, bruceloza, gastroenterita virotica, febra aftoasa, antraxul si alte boli, la fel de grave, sunt transmise de sobolani si soareci.
  • DEZINSECTIA - prin dezinsectie prevenim si combatem antropodele, ce transmit diferiti agenti patogeni, producand aparitia imbolnavirii la om si crearea de disconfort fizic. Evitam, astfel, bolile contagioase ca: toxiinfeciti alimentare, holera, dizenterie, febra tifoida, tetanos si diferite parazitoze ce pot fi transmise de insectele din mediul inconjurator, inmultindu-se foarte repede.
  • DEZINFECTIA - prin dezinfectie urmarim decontaminarea, prevenirea si distrugerea diferitelor microorganisme din mediul inconjurator, in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si a bolilor transmisibile.