SERVICII DE RECONDITIONARE PARDOSELI INDUSTRIALE SI CIVILE

Pentru suprafetele din PVC, linoleum, epoxi si lemn, detinem solutii profesionale si eficiente de curatare si protectie (lacuri de protectie), pentru a le mari durata de viata si de a le mentine un aspect placut si ingrijit. Mai mult decat atat, in urma acestor tratamente periodice speciale avem grija astfel ca acestea sa isi mentină proprietatea specifica de asigurare a conductivitatii electrostatice.

 

Intretinerea corespunzatoare a acestor tipuri de pardoseli necesita un plan de intretinere care se bazeaza pe aplicarea unui strat de protectie atat pentru pardoseli noi, dar si pentru reconditionarea pardoselilor vechi iar aceasta solutie de protectie este, de asemenea, indicata atat pentru mediul industrial, hale, spitale, depozite, cat si pentru industria alimentara.

 

Asa cum DEEP SERV IFS are multe competente utile in folosul clientului, si in acest domeniu avem experienta si capabilitatea necesara ca sa va mentinem o pardoseala (PVC, linoleum, epoxi si lemn) impecabila din punct de vedere estetic, sa-i dublam durata de viata si sa o protejam impotriva actiunilor traficului, a apei, a agentilor naturali, etc.

Servicii oferite:

  • Curatarea si intretinerea zilnica a pardoselilor (in cazul unui contract de intretinerere zilnica);
  • Decaparea si spalarea pardoselilor inainte de aplicarea stratului de protectie;
  • Aspirarea in profunzime si aplicarea stratului de protectie (2-3 straturi de protectie);
  • Reinnoirea periodica a stratului de protectie pentru a mari durata de viata (un strat de protectie).