Suntem foarte implicati in promovarea responsabilitatii sociale si a unui comportament etic si sustenabil. Ne asumam responsabilitatea de a avea un impact pozitiv asupra comunitatii in care ne desfasuram activitatea si de a ne asigura ca actionam intr-un mod care respecta mediul inconjurator si nevoile viitoare. Ne straduim sa reducem consumul de energie si de apa in toate operatiunile noastre, sa folosim materiale si echipamente ecologice si sa promovam reciclarea si gestionarea responsabila a deseurilor.

De asemenea, suntem implicati activ in comunitatea noastra, sprijinind proiecte locale si contribuind la imbunatatirea vietii persoanelor din jurul nostru. Ne implicam in actiuni de voluntariat, sponsorizam evenimente si activitati locale si promovam o cultura a diversitatii si a incluziunii in cadrul companiei noastre.

Suntem mandri sa sprijinim diferite organizatii si cauze care ne impartasesc valorile si misiunea noastra, cum ar fi organizatiile non-guvernamentale, programele de dezvoltare durabila si de combatere a saraciei, programele de sustinere a sanatatii si a educatiei, si multe altele.

In plus, suntem angajati sa ne asiguram ca intregul nostru lant de aprovizionare este etic si responsabil din punct de vedere social si ambiental. Colaboram numai cu furnizori care impartasesc valorile noastre si care se angajeaza sa respecte standardele noastre ridicate de sustenabilitate.

Evenimente importante

Go green and stay sustainable

Din dorinta de a contribui la binele comunitatii din care si noi facem parte, am raspuns prezent la initiativa Let’s Do It Romania!

Sambata, 18 septembrie 2021 am fost implicati in activitatea de curatenie din zona montana Maguri-Racatau, judetul Cluj si am reusit sa colectam cc 30 mc deseuri impreuna cu alti voluntari.

Impreuna pentru o tara mai curata!

Responsabilitatea si sustenabilitatea sociala a companiei noastre este atat despre a darui si a face lucruri bune pentru planeta, cat si unul pentru celalalt; abordarea cauzelor profunde prin valorificarea sinergiilor dintre ajutor umanitar, dezvoltare si consolidare.

Suntem parteneri 𝐁𝐢𝐤𝐞𝐫𝐬 𝐟𝐨𝐫 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐲 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚 si impreuna impartasim valorile si angajamentul fata de persoanele neajutorate.

Daruind mai departe contribuim la schimbarea societatii de maine!

Tinerii sunt viitorul.
Suntem preocupati constant de educarea si dezvoltarea tinerilor din comunitatea noastra, ajutandu-i sa descopere si sa-si valorifice potentialul, contribuind cu totii la crearea unui viitor mai bun, conturand o societate cladita sanatos.
De aceea, am raspuns prezent si de aceasta data, prin sustinerea evenimentului InfinityEdge Demo – Game of Robots, concurs de tip demo organizat de echipa de robotica InfinityEdge de la Colegiul National Unirea.
Deep Serv sustine educatia prin actiuni perceptibile si constante!

Pentru ca sustenabilitatea este valoarea de fundament pe care o impartasim, suntem parteneri de nadejde Nature O’ clock si ne implicam in toate campaniile care sprijina mediul inconjurator.
Ne dorim ’’Sa respiram si in viitor’’, astfel sambata, am luat parte la evenimentul initiat de Nature O’ clock si am plantat impreuna cu ceilalti voluntari aproximativ 3000 puieti de molid.

Tinerii reprezinta cadenta de promovare a schimbarilor pozitive, dezvoltarea spiritului inovativ, entuziasmul, dorinta de performanta si de reusita.
Deep Serv sustine si incurajeaza tinerii din Vrancea, sponsorizand clubul de Robotica din cadrul Colegiului National Unirea, un eveniment ce a strans la un loc o multime de adolescenti energici, entuziasti, cu spirit antreprenorial si dorinta de invatare.
Tinerii raman un indicator cheie al starii natiunii. Sa nu incetam niciodata in a-i sustine!

Suntem parteneri de fapte bune cu The Gentlemen Bikers si sustinem actiunile lor, ce au un impact important si de durata asupra comunitatii.

𝐄𝐔, 𝐓𝐔, 𝐍𝐎𝐈, 𝐋𝐈𝐁𝐄𝐑𝐈’’ – O campanie antidrog initiata de Asociatia The Gentlemen Bikers
Responsabilitatea sociala a companiei noastre are la baza convingerea ca a construi valori in zona umanitara reprezinta un comportament moral fata de societatea in care traim.
Suntem parteneri de fapte bune cu The Gentlemen Bikers si sustinem actiunile lor, ce au un impact important si de durata asupra comunitatii.

DEEP SERV este partener “4V Rally Raid”, Dakarul României…acum și în Focșani!

Competiția internațională 4V Rally Raid Romania, își desfășoară cea de a 7-a ediție în Focșani! Evenimentul va avea loc în perioada 15-16 iulie 2022 și va aduna la linia de start peste 40 de echipaje internaționale. Competiția se desfășoară pe o distanță totală de 250 kilometri.
Parcul tehnic al competiției, locul în care mașinile sunt parcate și unde se vor afla expozanții, este amplasat pe B-dul Unirii din Focșani și va putea fi vizitat pe întreaga durată a evenimentului, între orele 10:00 – 22:00

Deep Serv sustine constant dezvoltarea tinerilor sportivi, promoveaza sportul si principiile unei vieti sanatoase, de aceea am raspuns prezent intr-un nou program de sponsorizare al Turneului Internațional de Judo – “Memorialul Aurel Campeanu”.
Sportul ramane un instrument puternic care ajuta tinerii sa-si conserve echilibrul fizic, dar si mental, din acest motiv incurajam si sustinem acest gen de activitate.

Deep Serv sustine tinerii comunitatii din care face parte, de aceea a raspuns prezent si de aceasta data, sponsorizand Balul Bobocilor de la Colegiul National Unirea.
Credem in tinerii nostri, ne dorim sa aiba perspective de crestere si dezvoltare si in plan local, sa isi poata construi un viitor frumos aici, acasa.