Lucrurile mari au inceputuri mici. Un singur moment de interactiune care creeaza un ritm se raspandeste departe si larg, in cele din urma propagand ceva semnificativ, iar asta este ceea ce facem in fiecare zi.

Ne pasa profund de clientii nostri și suntem dedicati oferirii tuturor serviciilor de care au nevoie, astfel incat sa se poata concentra pe lucrurile care conteaza cel mai mult. Astfel, am pornit in calatoria noastra in anul 2000 cu dorinta de a deveni lideri pe piata din Romania in domeniul curateniei civile si industriale. Astazi, suntem mandri sa spunem ca am construit o organizatie puternica, avand o echipa de peste 1300 de oameni dedicati care lucreaza pentru un obiectiv comun.

Echipa noastra este fundamentul succesului nostru. Fiecare membru aduce cu sine un set distinct de abilitati si pasiuni, contribuind la diversitatea noastra organizationala. Impartasim acelasi sentiment de responsabilitate si apartenenta la misiunea noastra, fapt ce ne consolideaza ca o forta unita. Suntem constienti ca fiecare individ din echipa are un rol vital in atingerea obiectivelor noastre, iar colaborarea noastra este cheia prosperitatii.

Prin munca in echipa, pasiunea noastra comuna si angajamentul fata de calitate, ne-am cladit reputatia de lideri in industrie. Continuam sa evoluam si sa ne dezvoltam, iar fiecare membru al echipei noastre joaca un rol esential in aceasta continua crestere. Juntos, suntem mai puternici si mai capabili de a oferi servicii exceptionale, construind legaturi durabile cu clientii nostri si consolidandu-ne pozitia pe piata.

Povestea noastra

Calatoria noastra a inceput in anul 2000 din dorinta de a ajunge lideri pe piata din Romania in domeniul curateniei civile si industriale. Astazi am construit o organizatie si o forta de munca cu peste 1300 de oameni care lucreaza pentru un obiectiv comun si impartasesc acelasi sentiment de responsabilitate si apartenenta.

Afla mai multe

Valori

Ca o companie specializata in servicii profesionale de curatenie industriala si civila, ne straduim sa fim lideri in domeniul nostru prin imbunatatirea constanta a calitatii serviciilor noastre si a satisfactiei clientilor. Valorile noastre fundamentale includ angajamentul fata de satisfactia clientilor, integritatea, profesionalismul si calitatea serviciilor noastre.

AFLA MAI MULTE

De ce sa lucrezi cu noi

Beneficiile de a lucra cu noi sunt multe, iar acestea includ o abordare personalizata, in functie de nevoile fiecarui client, flexibilitate, fiabilitate si o echipa de profesionisti experimentati si bine pregatiti. In plus, oferim servicii complete de curatenie, care includ toate aspectele necesare pentru a mentine spatiile curate si ordonate.

AFLA MAI MULTE

Alatura-te echipei noastre

Esti in cautarea unei oportunitati profesionale care sa iti aduca satisfactie si sa ofere posibilitatea de crestere intr-un mediu dinamic?

Te indemnam sa iti depui CV-ul la compania noastra. La noi, vei gasi un mediu de lucru placut, alaturi de profesionisti dedicati, care colaboreaza pentru atingerea obiectivelor comune. Cultivam o atmosfera inovatoare si sustinem dezvoltarea personala, oferind sanse constante de invatare si crestere in cariera.

Pe langa aceste aspecte, punem la dispozitie si alte beneficii, cum ar fi un pachet flexibil de avantaje pentru angajati si oportunitati ample de dezvoltare profesionala. In plus, avem un program de mentorat cu colegi experimentati, cu o bogata experienta, care iti pot oferi indrumare pentru dezvoltarea abilitatilor tale si atingerea obiectivelor profesionale.

Prin urmare, te incurajam sa ne trimiti CV-ul tau si sa te alaturi echipei noastre pentru a construi o cariera de succes.