DEZINSECTIE, DERATIZARE SI DEZINFECTIE

Este cunoscut deja de multi dintre noi faptul ca un spatiu curat este si un spatiu lipsit de diversi daunatori, soareci sau sobolani, gandaci si alte insecte, etc, deoarece exista o stransa legatura intre serviciile DD si serviciile de curatenie.

Misiunea noastra – “igiena ireprosabila”, obisnuita cu metode moderne, non toxice sau invazive.

▪ DERATIZAREA – aplicam permanent un complex de masuri in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare, mentinandu-le la un nivel numeric redus. Evitam, astfel, pagubele materiale pe care le provoaca rozatoarele (soarecii si sobolanii), ceea ce constituie un deosebit pericol pentru sanatate si bunuri. Bolile contagioase ca toxiinfectiile alimentare, leptospiroza, trichineloza, bruceloza, gastroenterita virotica, febra aftoasa, antraxul si alte boli, la fel de grave, sunt transmise de sobolani si soareci.

▪ DEZINSECTIA – prin dezinsectie prevenim si combatem antropodele, ce transmit diferiti agenti patogeni, producand aparitia imbolnavirii la om si crearea de disconfort fizic. Evitam, astfel, bolile contagioase ca: toxiinfeciti alimentare, holera, dizenterie, febra tifoida, tetanos si diferite parazitoze ce pot fi transmise de insectele din mediul inconjurator, inmultindu-se foarte repede. Curatarea spatiilor din zonele cu trafic intens, presupune si adaugarea in portofoliu a dezinfectiei regulate. Avem experienta unei pline pandemii de COVID-19 care ne-a aratat faptul ca orice virus se poate raspandi nimicitor intr-un spatiu intens populat. Un focar pentru orice tip de infectie, boala sau virusi, bacterii poate fi chiar spatiul tau de lucru. Tinand cont de trairile recente, ar trebui sa facem un obicei din dezinfectarea regulata, cel putin a spatiilor intens populate sau cu trafic ridicat.

▪ DEZINFECTIA – prin dezinfectie urmarim decontaminarea, prevenirea si distrugerea diferitelor microorganisme din mediul inconjurator, in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si a bolilor transmisibile.