MANAGEMENTUL DESEURILOR

▪ Managementul deseurilor este una dintre problemele importante, cu care ne confruntam in ceea ce priveste protectia mediului, iar acesta se refera la activitati de colectare, transport, tratare, valorificare si eliminare, avand ca scop si economisirea unor resurse naturale, prin reutilizarea partilor recuperabile.

▪ Am ales sa oferim pe piata acest serviciu, plecand de la nevoia companiilor de a transfera responsabilitatea deseurilor catre un singur partener autorizat sa preia o gama cat mai extinsa de deseuri. Transferul de responsabilitate al deseurilor inseamna sa ne ocupam si de tot ceea ce reprezinta cadru legislativ si intocmirea de documente necesare.

▪ In functie de conditiile de la fata locului si de nevoile generatorului de deseuri, putem amplasa containere, prescontainere sau prese verticale pentru balotare, obiectivul nostru intr-o colaborare fiind acela de a oferi clientilor solutii de reciclare pentru cat mai multe deseuri generate; astfel, companiile partenere vor putea sa ii indeplineasca targetele de reciclare, care in ultimii ani au fost ridicate chiar si la 90%.

Obiective:

▪ Diminuarea cantitatilor de deseuri generate si evacuate in mediul inconjurator, incluzand implementarea principiilor legate de reducerea la sursa, colectarea selectiva, reciclarea, refolosirea si valorificarea deseurilor;

▪ Externalizarea serviciilor de consultanta, privind evidenta deseurilor, inclusiv a deseurilor de ambalaje;

▪ Identificarea posibilitatilor de valorificare si/sau eliminare eficienta a deseurilor generate de diverse activitati;

▪ Adaptarea practicilor de management, astfel incat sa poata fi respectate cerintele legale, privind gestionarea deseurilor.