DEEP SERV

Lucrurile mari au inceputuri mici. Un singur moment de interactiune care creeaza un ritm se raspandeste departe si larg, in cele din urma propagand ceva semnificativ si asta este ceea ce facem in fiecare zi.

Ne pasa de clientii nostri, oferind toate serviciile de care au nevoie, astfel incat sa se poata concentra pe lucrurile care conteaza cel mai mult. Asa am inceput calatoria noastra in anul 2000 din dorinta de a ajunge lideri pe piata din Romania in domeniul curateniei civile si industriale. Astazi am construit o organizatie si o forta de munca cu peste 1300 de oameni care lucreaza pentru un obiectiv comun si impartasesc acelasi sentiment de responsabilitate si apartenenta.

Am combinat profesionalismul si experienta pentru a dezvolta solutii integrate de curatenie civila si industriala care ofera cea mai mare valoare si satisfactie a clientilor nostri pentru spatii de birouri, mall-uri si supermarketuri, spitale si clinici, institutii de invatamant, spatii logistice si chiar institutii guvernamentale.  Personalul nostru bine instruit asigura cu ardoare cele mai inalte standarde de curatenie si siguranta. Angajatii sunt cel mai valoros activ al oricarei companii, motiv pentru care ne tinem oamenii in centrul a tot ceea ce facem.

Ne straduim sa mergem dincolo de dorinta de a face o diferenta. Vrem sa fim diferenta. Lucrurile mari au inceputuri mici si vrem sa fim acea mica diferenta care transforma pozitiv munca ta.

 

DEEP SERV, de 24 de ani impreuna!

Lasa-ne sa gasim o solutie ce indeplineste nevoile tale!