𝐎𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢 𝐢𝐧 𝐃𝐞𝐞𝐩 𝐒𝐞𝐫𝐯

Alatura-te echipei Deep Serv si fa parte dintr-un grup national inovator, lider de piata in domeniul curateniei industriale si civile. Descopera un grup unit prin valori puternice, impartasite de toti membrii echipei. Exista multiple perspective de crestere prin cariera, formare si oportunitati.

7 𝐯𝐚𝐥𝐨𝐫𝐢 𝐜𝐞 𝐮𝐧𝐞𝐬𝐜 𝐜𝐞𝐢 𝟏𝟑𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐠𝐚𝐣𝐚𝐭𝐢

  1. ANGAJAMENT
  2. RESPECT
  3. ADAPTABILITATE
  4. INOVATIE
  5. ARMONIE/ CONEXIUNE
  6. ENTUZIASM
  7. DEZVOLTARE

𝐌𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞

Vei fi incurajat sa cresti continuu in pozitia ta, pentru a-ti maximiza potentialul, stabilind si lucrand activ la obiective corporative si profesionale. In masura in care este posibil, vei fi promovat din interior si vei avea sustinere pentru oportunitati de transfer intern intre specializari si unitati de afaceri in cadrul unei regiuni sau catre birourile Deep Serv din tara. Vei putea construi o baza solida de cunostinte, in timp ce dobandesti fundamentul necesar pentru a-ti dezvolta cariera.

𝐂𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐚𝐧𝐠𝐚𝐣𝐚𝐭 𝐃𝐞𝐞𝐩 𝐒𝐞𝐫𝐯?

Exista numeroase beneficii pentru angajati atunci cand compania ofera un program de dezvoltare profesionala si personala. Iata cateva dintre avantajele care pot fi obtinute prin intermediul unui astfel de program:

Dezvoltare profesionala: Participarea la cursuri de specialitate si oportunitati de dezvoltare ajuta angajatii sa isi imbunatateasca abilitatile si cunostintele si sa devina mai competenti in rolurile lor curente. Aceasta contribuie la cresterea productivitatii si eficientei, precum si la dezvoltarea carierei lor.

Dezvoltare personala: Programul ofera oportunitati de crestere personala, precum sesiuni de coaching, cursuri de dezvoltare personala si alte evenimente care pot ajuta angajatii sa invete noi abilitati si sa-si dezvolte capacitatile personale, precum abilitatile de comunicare si de leadership.

Organizarea de activitati de team building poate ajuta la consolidarea relatiilor dintre colegi si la dezvoltarea unei culturi organizationale pozitive. Aceasta ajuta la imbunatatirea comunicarii si a colaborarii intre membrii echipei, precum si la cresterea moralei si a angajamentului fata de companie.

Oferirea de zile libere sau alte beneficii, precum vouchere, ajuta angajatii sa se relaxeze si sa-si refaca energia. Aceasta contribuie la reducerea stresului si la imbunatatirea moralului si a satisfactiei angajatilor.

Oferirea de beneficii precum asigurare de sanatate poate ajuta angajatii sa-si gestioneze mai bine sanatatea si sa reduca stresul legat de costurile medicale. Aceasta contribuie la imbunatatirea sanatatii si bunastarii angajatilor, precum si la reducerea absenteismului si a imbolnavirilor.

Acest beneficiu ajuta angajatii sa se mentina sanatosi si in forma, sa isi reduca stresul si sa isi imbunatateasca sanatatea fizica si mentala. In plus, un astfel de abonament poate fi o modalitate excelenta de a incuraja un stil de viata activ si de a spori motivarea si angajamentul angajatilor fata de companie.

𝐂𝐮𝐦 𝐩𝐨𝐭𝐢 𝐝𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢 𝐚𝐧𝐠𝐚𝐣𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮?

Este simplu! Daca esti interesat sa iti exprimi opiniile si sa faci o diferenta, contacteaza-ne acum.